Uuden Vuoden apetta


Nyt uusi vuosi vaihtui kyläillessä ja itse sain tehtäväkseni tuoda nakit ja perunasalaatin. Joten helpolla pääsin. Pottusalaatti tehdään tietenkin itse. 

Salaattiin meni:
1 kg pottuja
4 porkkanaa
2 suolakurkkua
iso punasipuli
2 vihreää omenaa
200g kermaviiliä
200g majoneesia
1 chili
suolaa
pippuria
basilikaa 


Keitetyt, kuoritut ja jäähtyneet perunat kuutioiksi ja kulhoon odottamaan käyttöä. Samoin porkkanat keitettyinä ja jäähtyneinä eri kulhoon, jonne laitetaan myös kaikki muut raaka-aineet. Kurkku, chili ja sipuli mahdollisimman pieniksi muut saa olla sellaista oman maun mukaan olevaa kuutiota. Kurkku-porkkana-omenaseokseen kermaviili ja majoneesi ja kaikki hyvin sekaisin. Mausta suolalla ja pipppurilla. Lopuksi sekaan perunat jotka kannattaa sekoittaa varovasti joukkoon etteivät hajoa, tässä myös syy miksi ne laitetaan myös viimeisenä.
Muuten isäntäväki oli tehnyt sinihomejuustodippiä, tsazikia, hornetteja ja huom. itse tehty tulinen kastike sekä savuporo- ja kinkkupitsaa. nakkeina toimi Lidl:n chilibratwurst ja Franfurter-nakkit sekä HK:n baijerinnakki!

 
Kuva ei valitettavasti tee oikeutta emmeille ja pitsasta ei ole kuvaa ollenkaan, nälkä kun oli hirmuinen! Mutta sanomattakin selvää että kaikki oli hyvvee! varsinkin nuo hornetit oli aivan mielettömän hyviä! Kiitos vielä isäntäväelle kestitsemisestä, hauskaa oli ihan yön pikkutunneille asti!

Kommentit

Suositut tekstit