Kasvismakkaran testaus ja sen pelastus!


Niin, on se maistettava kasvismakkaraakin että pystyy oikeasti sanomaan tykkääkö siitä vai ei! Ostin Lidlin Urho Vegaanin ja ihan varulta ostin myös Savuhovin Juuso Gangsterin, jos ei kasvismakkara miellytäkkään ja grillasin kylkeen vielä haloumia.



Vegemakkara katkesi jo grillatessa, joten samanlaista jämäkkyyttä siinä ei ole kuin normimakkarassa. Samoin väri on ruskea. Ottaa värin helposti pintaan. Koostumus on jauhomaisen taikinainen. Jonkinnäköistä maustetta tässä on, mutta mitä, se ei selviä. Lähes suolaton. Kaikesta huolimatta ei tämä nyt täysin paska tuote ole, hyvin lähellä kyllä, sillä ei tämä mitään herkkuakaan ole. Oikeasti annoin tälle mahdollisuuden ja söin yhden kokonaisen makkaran, ihan siitä syystä että suu ja makuaisti tottuisivat, mutta ei tottuneet! Makua on täysin mahdoton kuvailla! Nälkäkuoleman uhatessa saattaisin harkita!


Siis onneksi grillasin tuon oikean makkaran ja haloumin! Savuhovin jööti on mehevä, lihaisa ja siinä on hyvä suola. Rakenne on jämäkkä mutta kuitenkin tasalaatuinen. Sopivan juustoinen ja hieman pippurinen sekä mukava jälkipolte jää suuhun. Tästä taisi tulla kesän toinen suosikki!

Kommentit

Suositut tekstit