Apetta uudemmalle vuodelle


Uutena vuotena on hyvä tehdä jotain nopeaa, helppoa mutta kuitenkin maukasta. Tänä vuonna pöytään pääsi alkuillasta nachopelti sekä salaattia ja sitten kun vuosi oli vaihtunut niin pöytään laitettiin vielä itse tehty majoneesisalaatti, nakkeja sekä lajitelma juustoja ja niiden seuraksi keksejä. Kuohujuomaa tietenkään unohtamatta!



Nachopeltiinhän ei tullut kuin pussillinen maissisipsejä, jauhelihaa, juustodippiä, salsaa. Jauheliha vain pannulle ja sen joukkoon sipulia sekä pussillinen tacomaustetta. Kypsä mössö lastujen päälle. Lopuksi vielä salsa ja juustodippi levitetään komeuden kruunuksi. Koko roska uuniin 200 astetta ja sellaiset 10 - 20 minuuttia vähän uunista ja määrästä riippuen.



Kyllähän siinä raketteja ja patoja ampuessa nälkä tulee ja mikäs sen paremmin uuteen vuoteen kuuluu kuin nakit ja perunasalaatti, tällä kertaa vain peruna korvattiin porkkanalla ja palsternakalla. Kasvikset vain pieniksi kuutioiksi ja pikku höyrytys, porkkanoille n. 10 min ja palsternakoille n. 5 min. Juurekset kylmään veteen että kypsyminen pysähtyy. Joukkoon punasipulia, maustekurkkua, omenaa sekä ranskankerma ja majoneesi. Mausteeksi vain suola ja pippuri. Koko komeus sekaisin ja muutama tunti jääkaapissa maustumassa! Nakkeina toimi Kartanon wanhanajan nakki ja Lidl:n Chilibratukka! Siihen kun vielä töppäsi juustoja sekä keksejä niin kyllä kelpasi!

Kommentit

  1. Ihan parhautta nämä helpot "ruoka at". Oli varmasti hyvää ja jokaisen suuhun sopivaa. Ite haaveilen nyyttäreistä mutta ei taida toteutua.. Mutta hyvää alkanutta vuotta :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit